Image by Jake Givens

Vrij Opgroeien

Transformeer je leven en word wie je bedoeld bent te zijn!

 
StancePhotography_Weekendjeweg-113.jpg

Transformatiecoach

Word wie je werkelijk bent 
en leer leven vanuit Liefde
en innerlijke vrede!

Deze pagina is nog even onder constructie, wil je graag weten wat ik voor je kan betekenen neem dan contact met me op. Je bent van harte welkom!

 

Het is nooit te laat voor een gelukkige jeugd!

 

Je hebt het allemaal al in je. Je bent er al! Je hoeft het alleen nog maar te beseffen!

Je hoeft niet iemand anders te worden, je hoeft niet aan jezelf te werken in de zin van dat je nu niet goed genoeg bent. Je hebt alles al in je, je bent al helemaal compleet, waardevol, perfect. Je hoeft het alleen nog maar te herinneren en het verhaal van wie je dacht te zijn, de beperkende en belemmerende patronen en overtuigingen los te laten, te helen en te leren zien dat je mag gaan stralen!

Image by Loverna Journey

Persoonlijke groeisessies

In een coachsessie werken we samen aan jouw ontwikkelen. Precies vanaf waar jij nu staat en wat jij nodig hebt. Dit kan onder het genot van een lekkere kop thee bij mij thuis, tijdens een wandeling of via zoom.

Image by Shane Rounce

Innerwork-circle

Wekelijks geef ik op woensdagavond een innerworkcircle via Zoom van 20 - 22u. Tijdens de cirkel werken we aan onze innerlijke groei en bewustwording. We lezen een inspirerende tekst, zijn even in stilte en doen vervolgens innerlijk werk om onszelf beter te leren kennen, beperkende overtuigingen los te laten, oude kindpijn te helen, onszelf en anderen te vergeven en ons weer af te stemmen op liefde. Ik werk hierbij o.a. met de 6 stappen van Choose Again en The Work van Byron Katie. Kan je niet op donderdagavond, meld je dan alsnog aan. Bij voldoende belangstelling start ik nog op een andere avond. De innerworkcircle is op basis van donatie.

Image by Ashley Batz

De een-tijdje-met-je-meeloper

Of hoe zal ik het noemen, de supporter, de buddy, een maatje, de persoon die ik zelf miste. Iemand die je aanmoedigt, je steunt, even naar je luisterend en met je meedenkt, je even vraagt hoe het ging, iemand die wel vanuit liefde denkt als je dat zelf even moeilijk vind, die je inspiratie aanrijkt, net even dat inzicht geeft, kortom: voor een langere tijd met je meeloopt en je begeleidt in jouw groei.

 

Visie

volgt nog

Meditatie aan zee