StancePhotography_Weekendjeweg-84.jpg

Tarieven

Omdat ik elk gezin geluk gun

De sessies vinden plaats wanneer het jou uitkomt. Dit kan zowel overdag als 's avonds zijn en is zowel doordeweeks als in het weekend mogelijk. Sessies vinden plaats bij mij aan de keukentafel, tijdens een fijne wandeling in het bos, in een gespreksruimte in Enschede of gewoon lekker bij jouw thuis. Binnen de straal van 15 km vanaf Oldenzaal betaal je geen voorrijkosten. Woon je verder weg dan betaal je 0,30 cent per gereden kilometer. 

Omdat ik het erg belangrijk vind dat het voor elk gezin mogelijk is om begeleiding te krijgen op de manier die bij hun past heb ik besloten de bijdrage van mijn consulten inkomensafhankelijk te maken. De kosten per consult van 60 minuten zijn daarom afhankelijk van het totale maandinkomen van je gezin en het aantal volwassenen en kinderen dat van dit inkomen leeft. Je bepaalt je startschaal door de netto inkomens van je gezin bij elkaar op te tellen en te delen door het aantal volwassenen. Vervolgens bepaal je in welke schaal je uiteindelijk komt door het aantal kinderen waarvoor je financieel verantwoordelijk bent te delen door het aantal volwassenen. De uitkomst daarvan is het aantal schalen dat je vanaf je startschaal naar beneden mag (in de tabel dus omhoog, goedkoper dus). Wanneer je bijvoorbeeld op 1,5 uitkomt, bepaal dan wat in jouw situatie het meest rationeel is. Bijv. je woont met twee volwassenen en 3 kinderen en je hebt twee inkomens. Tel de inkomens op, deel de uitkomst door 2 en ga dan 1 of 2 regels naar boven in de onderstaande tabel. 

De kosten van een e-coachingstraject zijn hetzelfde als de prijs van 1 consult en zijn per maand (naar alle redelijkheid) op basis van contact via de email en antwoord binnen 3 dagen. Voor de Frisse blik sessie van 1,5 a 2 uur betaal je slechts de prijs van een sessie. 

Passen deze tarieven nog niet bij je situatie neem dan contact op. Samen komen we er wel uit. Zo geef ik bijvoorbeeld maandelijks een gratis e-coachingstraject weg in ruil voor uitgebreide feedback (in de vorm van een vragenformulier). Wil je hiervoor in aanmerking komen? Mail dan naar vrijopgroeien@gmail.com. Trouwens komen niet alleen ouders met een laag inkomen hiervoor in aanmerking, maar elke ouder en elk gezin! Ik vind het waardevol voor mijn eigen ervaring en mooi dat ik gezinnen op deze manier een stap(je) verder kan helpen!

Bijdrage per consult van 60 minuten

Maandelijks inkomen

Tot €800,-€30

Tot €1000,-€35

Tot €1200,-€40

Tot €1400,-€45

Tot €1600,-€50

Tot €1800,-€55

Tot €2000,-€60

Tot €2200,-€65

Tot €2400,-€70

Tot €2600,-€75

Tot €2800,-€80

Meer dan €2800,-€85

 

Inschrijfformulier

0642276132

Henegouwenlaan 47 in Oldenzaal

©2020 door Vrij Opgroeien.