StancePhotography_Weekendjeweg-113.jpg

Over mij

Ik heb de wens dat alle kinderen in liefde kunnen opgroeien tot gelukkige, gezonde en zelfbewuste volwassenen die hun leven zelf sturing kunnen geven en in vrijheid en verantwoordelijkheid hun eigen leven kunnen gaan leiden. Om dit te bereiken is het van belang dat wij als volwassenen ook in onze eigen kracht komen staan en voor onze kinderen een veilige, stabiele en liefdevolle basis creëren, waarin elk kind de aandacht en begeleiding krijgt die het nodig heeft. Ik bied hiervoor coaching, begeleiding, workshops en trainingen voor zowel ouders als pedagogische professionals aan om zo te groeien in bewustzijn en je verder te ontwikkelen om zo elk kind te bieden wat hij of zij nodig heeft.

Al als jong kind voelde ik duidelijk dat veel mensen niet gelukkig door het leven gingen. Veel mensen zijn niet werkelijk zichzelf en zijn niet afgestemd op liefde, maar leven vanuit overlevingsmechanismen, lijden, (onbewuste) angsten, verzwijgen, spanning, het gevoel er niet te mogen zijn en niet goed genoeg te zijn, bewijsdrang en projectie. Ik vond het moeilijk te begrijpen waarom mensen zo door het leven gingen, het verwarde me en ik voelde mij vaak alleen. In mijn tienerjaren ben ik heel depressief geraakt. Ik zag het leven niet meer zitten en haatte mezelf. Meerdere jaren ben ik hiervoor in therapie geweest, maar eigenlijk ging het alleen maar steeds slechter met me. Totdat ik op een avond een heel helder moment had waarin ik besefte dat mijn gedachten over dat ik niet goed genoeg was en mijn verlangen naar de dood slechts gedachten waren. Dat ik er niet in mee hoefde te gaan. Dat ik een keuze had! Sindsdien ben ik langzaam op eigen kracht hersteld en mijn ontwikkeling is eigenlijk niet meer gestopt! Inmiddels ben ik een zelfbewuste moeder van 4 kinderen, Toegepast Psycholoog en ik geniet elke dag van het leven! Steeds verder transformeer ik mezelf en word ik wie ik wie ik werkelijk ben (en al die tijd al was!).

Ik heb Sociaal Pedagogisch Werk en  Toegepaste Psychologie gestudeerd en volg momenteel de opleiding tot NLP Coach Practitioner. Daarnaast heb ik mij door training en/of zelfstudie verdiept in onder ander mindfulness, co-counselling, oplossingsgerichte gespreksvoering, de lichter leven methode van Robert Bridgeman en gespreksvoering met kinderen (o.a. de Gordon-methode en How2talk2kids). Grote inspirators zijn voor mij Eckhart Tolle, Ingeborg Bosch, Jan Geurtz, Diederik Wolsak, Byron Katie en de Cursus in Wonderen. Gegrepen door hun prachtige inzichten ben ik mijzelf steeds verder aan het ont-wikkelen, doormiddel van het lezen van veel inspirerende boeken, maar zeker ook door te mediteren en door het volgen van verschillende masterclasses, bewustzijnsdagen en cursussen gericht op mijn eigen ontwikkeling.


Met veel liefde begeleid ik jou in jouw eigen ontwikkeling. Ik ben er van overtuigd dat jezelf ont-wikkelen en transformeren tot een bewuste ouder het mooiste cadeau is wat je je kind, je gezin en jezelf kunt geven. Daarnaast begeleid ik jongeren en (jong)volwassen vanuit mijn eigen ervaring in hun herstel. Neem vandaag nog contact met me op om te kijken wat ik voor je kan betekenen.

Contact